N

Stedenbouw en woningbouw

N

Ambachtelijkheid en vakmanschap

N

Hoogwaardige kunststoffen

Home » Overige
Corduwener Maquettes

Maquette

Voor het maken van een maquette van bijvoorbeeld een bouwkundig ontwerp schakelt u Corduwener Maquettes in.

Een maquette is een niet weg te denken medium als het gaat om de presentatie van bouwkundige ontwerpen of een stedenbouwkundig plan. Door een dergelijk ontwerp te presenteren aan de hand van een maquette wordt het ontwerp inzichtelijk en begrijpelijk gemaakt voor klanten en opdrachtgevers. Laat een maquette maken van uw ontwerp door dé specialist: Corduwener Maquettes!

Een goed gemaakte maquette van Corduwener Maquettes

Een goed gemaakte maquette maakt ieder ontwerp, gecompliceerd of niet, duidelijk en inzichtelijk in één oogopslag. Stel de maquette op als blikvanger in de presentatieruimte en laat andere animaties en visuals als aanvulling dienen. Wij sturen ook altijd een aantal foto’s mee met de maquette, die u kunt gebruiken tijdens de presentatie om het ontwerp nog duidelijker te maken of details uit te leggen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, zoals de gewenste levertijd. Wij zorgen er dan altijd voor dat de maquette geheel op maat gemaakt wordt en geleverd wordt op de afgesproken leverdatum.

De beste kwaliteit

Wij zorgen altijd voor een maquette met de beste artistieke en aantrekkelijke uitstraling, gemaakt van duurzame kunststoffen. Corduwener Maquettes kan een maquette maken die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij zijn altijd in staat om een maquette te leveren die voldoet aan het gestelde doel. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 020-644 01 72 of 0646178068.

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw?

Zij gingen u voor

Referenties

Contactformulier

Neem contact op

Adres

Van Boshuizenstraat 99
1083 AS
Amsterdam Buitenveldert

Contactgegevens

T: 020-644 01 72
M: 0646178068
E: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Corduwener Maquettes