Home » Stedenbouw
Stedenbouw

Stedenbouwkundige maquettes

Zélf bepalen waarnaar je wilt kijken en vanuit welke gezichtshoek, dat is de essentie van de tastbare werkelijkheid. De stedenbouwkundige maquette maakt het mogelijk om een nieuwbouwplan in èèn oogopslag te vangen. Op een ongedwongen wijze kan met een aantal mensen tegelijk een plan worden bestudeerd en erover van gedachten worden gewisseld.

Corduwener maquettes hangt niet èèn bepaalde stijlopvatting aan; alles is mogelijk van een zeer eenvoudige massastudie tot een zeer gedetailleerde en in kleur uitgevoerde maquette. Door jarenlange ervaring en gebruikmaking van zowel digitale als verfijnde analoge technieken is Corduwener in staat om ook maquettes die op een kleine schaal gebouwd zijn, (hetgeen bij stedenbouwkundige maquettes meestal het geval is) een rijk detailleringsniveau mee te geven. Hierdoor kunnen de maquettes vaak op een kleinere schaal gebouwd worden dan vroeger het geval was.

Een handelbare en makkelijk transporteerbare maquette vergroot de gebruiksmogelijkheden en is bovendien veel goedkoper. Ook op schaal 1:500 kunnen al gedetailleerde en in kleur uitgevoerde schaalautootjes geleverd worden.

Voorbeelden

Een greep uit ons portfolio

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw?
Zij gingen u voor

Referenties

Contactformulier

Neem contact op

Adres

Van Boshuizenstraat 99
1083 AS
Amsterdam Buitenveldert

Contactgegevens

T: 020-644 01 72
M: 0646178068
E: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Corduwener Maquettes