N

Stedenbouw en woningbouw

N

Ambachtelijkheid en vakmanschap

N

Hoogwaardige kunststoffen

Home » Overige » Bedrijfs maquettes
Corduwener Maquettes

Bedrijfsmaquettes

Bedrijfs maquettes laat u realiseren bij Corduwener Maquettes. Dit is dé specialist op het gebied van architectonische, stedenbouwkundige en interieurmaquettes. Ook voor witte maquettes kunt u bij ons terecht.

Bedrijfs maquettes op maat bij Corduwener Maquettes

Corduwener Maquettes kan voldoen aan elke specifieke wens van de klant. Wij bouwen bedrijfs maquettes voor onder andere woningbouw en utiliteitsbouw. Al vanaf een schaal van 1:200 kunnen verdiepingsvloeren levendig worden ingericht met bijvoorbeeld computerschermpjes en mensfiguurtjes. Aan elk klein detail wordt gedacht!

Bedrijfs maquettes van uw fabriek, logistiek centrum of andere onderneming, kunnen inzicht geven in mogelijke uitbreidingsplannen van uw bedrijf. Ook kunnen deze maquettes een belangrijke rol vervullen in de presentatie van uw bedrijf op beurzen in binnen of buitenland. Corduwener Maquettes realiseert bedrijfs maquettes die voldoen aan de hoogste (vaak zeer persoonlijke) eisen van de opdrachtgever. Wij adviseren meestal niet om voor de kostbaarste oplossing te kiezen, maar opteren bijna altijd voor de beste maquettes tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Dat is wel zo prettig voor u als klant!

Neem contact op

Voor het uiterst professioneel realiseren van bedrijfs maquettes kunt u rekenen op Corduwener Maquettes. Wilt u graag vrijblijvend een offerte aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Dit kan door te bellen naar het telefoonnummer: 020-6440172 of 06-46178068.

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw?
Zij gingen u voor

Referenties

Contactformulier

Neem contact op

Adres

Van Boshuizenstraat 99
1083 AS
Amsterdam Buitenveldert

Contactgegevens

T: 020-644 01 72
M: 0646178068
E: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Corduwener Maquettes