Home » Werkwijze
Werkwijze

De werkwijze van Corduwener Maquettes

Tijdens een eerste oriënterend contact (meestal telefonisch), wordt bepaald of de maquette binnen de gestelde termijn geleverd kan worden.

U stuurt ons plattegronden, gevelaanzichten en doorsnedes, of wij vragen de benodigde gegevens direct op bij de architect. Na wensen en mogelijkheden m.b.t. schaal en uitvoering besproken te hebben, sturen wij u een gespecificeerde offerte, waarin alles helder wordt weergegeven.

De offerte wordt aangevuld met referenties van vergelijkbare projecten en een verduidelijkend schetsvoorstel. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend, kosteloos en ontvangt u vaak nog dezelfde dag.

Wij realiseren ons dat de gebruikswaarde van de maquette vaak nauw samenhangt met de datum waarop de presentatie plaatsvindt; we komen de afgesproken leveringsdatum dan ook altijd strikt na.

Persoonlijk contact vinden we belangrijk en u bent altijd van harte welkom om bij ons een kijkje te komen nemen.

Voor technische informatie hebben wij meestal direct contact met de architect. De maquettes kunnen tegen het servicetarief (kostprijs) van een plexiglazen stofkap worden voorzien. Van elke maquette ontvangt u gratis een serie bewerkte foto’s.

Neem vandaag nog contact met ons op via:
Telefoon: 020-644 01 72
Mobiel: 0646178068
Mail: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Of vul het contact formulier in op deze website.

Voorbeelden

Een greep uit ons portfolio

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw?

Zij gingen u voor

Referenties

Contactformulier

Neem contact op

Adres

Van Boshuizenstraat 99
1083 AS
Amsterdam Buitenveldert

Contactgegevens

T: 020-644 01 72
M: 0646178068
E: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Corduwener Maquettes