N

Stedenbouw en woningbouw

N

Ambachtelijkheid en vakmanschap

N

Hoogwaardige kunststoffen

Home » Overige » Maquette bouwen
Corduwener Maquettes

Maquette bouwen

Een professionele maquette laat u op vakkundige wijze bouwen door Corduwener Maquettes. De maquettes die wij maken worden  vervaardigd van hoogwaardige kunststoffen.  Met 30 jaar ervaring en ontwikkeling weten wij als geen ander tot een verbluffend eindresultaat te komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Laat een maquette bouwen die volledig voldoet aan uw wensen

Of u nu een maquette wilt laten bouwen voor de stedenbouw, een eindexamenproject of de -woningbouw, Corduwener Maquettes staat voor u klaar. Wij hebben alle kennis in huis om een maquette te vervaardigen die volledig aan uw wensen voldoet. U bepaalt hoe uw maquette eruit moet komen te zien. Uiteraard voorzien wij u graag van persoonlijk advies en geven we eventuele suggesties waar nodig. Samen met u komen we tot het eindresultaat dat u in gedachten had.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in het laten bouwen van een maquette? Neem contact met ons op door te bellen naar 020-644 01 72. We bekijken of de maquette binnen de gestelde termijn geleverd kan worden. Vervolgens stuurt u ons plattegronden, gevelaanzichten en doorsnedes. Uiteraard kunnen wij deze ook opvragen bij de architect. Als u al uw wensen heeft doorgegeven, sturen wij u een offerte. Deze offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos. Meestal ontvangt u de offerte nog dezelfde dag.

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw?

Zij gingen u voor

Referenties

Contactformulier

Neem contact op

Adres

Van Boshuizenstraat 99
1083 AS
Amsterdam Buitenveldert

Contactgegevens

T: 020-644 01 72
M: 0646178068
E: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Corduwener Maquettes