Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/corduwener-maquettes.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Stedenbouw en woningbouw

N

Ambachtelijkheid en vakmanschap

N

Hoogwaardige kunststoffen

Home » Overige » Maquettebouw Amsterdam
Corduwener Maquettes

Maquettebouw Amsterdam

Corduwener Maquettes is uw specialist in maquettebouw in Amsterdam. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van maquettebouw bieden wij onze opdrachtgevers altijd een oplossing op maat. Gevestigd aan de volop in ontwikkeling zijnde Zuidas, realiseren wij maquettebouw voor onder andere de stedenbouw, woningbouw en utiliteitsbouw.

Corduwener Maquettes voor maquettebouw in de omgeving van Amsterdam

De maquettebouw van Corduwener Maquettes in Amsterdam, onderscheidt zich onder andere door gebruik te maken van transparant glas. Hierdoor zijn kernen, verdiepingsvloeren, trappenhuizen en scheidingswanden zichtbaar en is een ontwerp beter te begrijpen. Door het ruimtelijke karakter en het steeds veranderende spel van schaduw en licht, zullen onze maquettes een altijd fascinerende aanblik opleveren.

Amsterdam is de creatieve hoofdstad van Nederland en onze werkwijze is altijd gericht op maquettebouw met oog voor artistieke aspecten als uitdrukking, kleurgebruik en kleurschakering. Ook zijn we steeds bezig met het ontwikkelen van nieuwe methodes om nóg betere effecten te bereiken. Bekijk snel eens onze projecten en referenties.

Wij helpen u graag

Kies voor uw maquettebouw ook voor Corduwener Maquettes in Amsterdam. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 020-644 01 72 of 06-46178068. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen.

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw?
Zij gingen u voor

Referenties

Contactformulier

Neem contact op

Adres

Van Boshuizenstraat 99
1083 AS
Amsterdam Buitenveldert

Contactgegevens

T: 020-644 01 72
M: 0646178068
E: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Share This