N

Stedenbouw en woningbouw

N

Ambachtelijkheid en vakmanschap

N

Hoogwaardige kunststoffen

Home » Overige » Maquettebouw
Corduwener Maquettes

Maquettebouw

Corduwener Maquettes zit al ruim 30 jaar in het vak van maquettebouw. Hierdoor hebben wij in de loop der jaren een uiterst efficiënte en kwalitatief hoogwaardige manier van werken ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding bieden, maar Corduwener maquettes levert altijd binnen de afgesproken termijn.

Kies voor de beste materialen bij maquettebouw

Onze wijze van maquettebouw onderscheidt zich van de gangbare maquettebouw door een hoge mate van precisie te combineren met gevoel voor detaillering en kleurgebruik. Corduwener Maquettes realiseert maquettebouw waarbij we gebruik maken van transparant glas. Hierdoor krijgen de maquettes diepte en ontstaat een interessant en steeds veranderend spel van schaduw en licht. Ons bedrijf realiseert maquettebouw voor diverse sectoren waaronder de:

Bekijk enkele voorbeelden van eerder gerealiseerde maquettes eenvoudig via deze website.

Bel voor vrijblijvende voorlichting

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw, neem dan contact op met Corduwener Maquettes. Dit kan telefonisch via het nummer: 020-6440172 of 06-46178068. Wij vertellen u graag meer over maquettebouw en de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Bij Corduwener Maquettes bent u verzekerd van het beste eindresultaat. Wij luisteren naar uw wensen en geven u deskundig advies. Ons kantoor is gevestigd op de bruisende Zuidas in Amsterdam-Zuid.

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw?

Zij gingen u voor

Referenties

Contactformulier

Neem contact op

Adres

Van Boshuizenstraat 99
1083 AS
Amsterdam Buitenveldert

Contactgegevens

T: 020-644 01 72
M: 0646178068
E: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Corduwener Maquettes