Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/corduwener-maquettes.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Stedenbouw en woningbouw

N

Ambachtelijkheid en vakmanschap

N

Hoogwaardige kunststoffen

Home » Overige » Maquettebouwer Amsterdam
Corduwener Maquettes

Maquettebouwer Amsterdam

Corduwener Maquettes is een gespecialiseerde maquettebouwer in Amsterdam en onze expertise is zeer breed inzetbaar. We onderscheiden ons niet alleen door onze brede inzetbaarheid, maar ook door een hoge mate van precisie en vakmanschap te combineren met artistieke inbreng op het gebied van kleur en stijlopvatting.

Corduwener Maquettes: dé maquettebouwer in Amsterdam en omstreken

Corduwener Maquettes is een maquettebouwer uit Amsterdam die actief is in verschillende sectoren. Zo bouwen wij behalve voor woningbouw, stedenbouw en utiliteitsbouw, maquettes voor de meest uiteenlopende doeleinden, zoals:

Als maquettebouwer vinden we transparant glas belangrijk; hierdoor ontstaat een interessant spel van schaduw en licht en krijgen de maquettes diepte. Bovendien is onze werkwijze er altijd op gericht om een maquette voor ieder project te maken die optimaal voldoet aan het gestelde doel, tegen de scherpst mogelijke prijs.

Contact opnemen

Stop met zoeken naar een maquettebouwer in Amsterdam of omgeving en neem direct contact op met Corduwener Maquettes. Dit kan door te bellen naar 020-6440172 of 06-46178068. Maak een afspraak en kom eens persoonlijk bij ons langs. U vindt onze maquettebouwer in ons kantoor op de Van Boshuizenstraat 99 in Amsterdam Buitenveldert. Wij helpen u graag met onze expertise op het gebied van maquettebouw.

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw?
Zij gingen u voor

Referenties

Contactformulier

Neem contact op

Adres

Van Boshuizenstraat 99
1083 AS
Amsterdam Buitenveldert

Contactgegevens

T: 020-644 01 72
M: 0646178068
E: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Share This