Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/corduwener-maquettes.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Stedenbouw en woningbouw

N

Ambachtelijkheid en vakmanschap

N

Hoogwaardige kunststoffen

Home » Overige » Maquettebouwer
Corduwener Maquettes

Maquettebouwer

Corduwener Maquettes is een maquettebouwer die het ambachtelijke vak nog verstaat, maar ook is meegegroeid met de digitale ontwikkelingen. Wij leunen dus niet volledig op de mogelijkheden van de 3D printer; deze brengt namelijk ook onmogelijkheden met zich mee. Wij hangen daarnaast niet aan bijvoorbeeld één bepaalde stijl; hierdoor kunnen we alle wensen tegemoetkomen en alle maquettes geheel naar wens uitvoeren.

Maquettebouwer Corduwener Maquettes: dé specialist

Als u een specialistische maquettebouwer zoekt die het ambachtelijke vak nog verstaat en uw specifieke wensen kan beantwoorden, dan schakelt u maquettebouwer Corduwener Maquettes in. Wij kunnen een overtuigende presentatiemaquette bouwen die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij maken namelijk alleen gebruik van de beste en meest duurzame materialen. Het laten maken van een maquette geeft een extra dimensie aan uw ontwerp. Wij maken maquettes voor zowel steden- als woningbouw, maar ook voor interieurmaquettes bent u bij ons aan het juiste adres. Met een maquette zorgt u ervoor dat uw ontwerp duidelijker en inzichtelijker wordt; klanten en opdrachtgevers krijgen zo een duidelijk beeld van het ontwerp. Aan de hand van een praktische werkwijze zorgen wij voor een passende maquette op maat.

Contact opnemen

Zoekt u dus een kwalitatief hoogwaardige maquettebouwer? Neem dan contact op met Corduwener Maquettes. Dit kunt u doen door te bellen naar 020-6440172 of 06-46178068. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u graag een vrijblijvend advies.

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw?
Zij gingen u voor

Referenties

Contactformulier

Neem contact op

Adres

Van Boshuizenstraat 99
1083 AS
Amsterdam Buitenveldert

Contactgegevens

T: 020-644 01 72
M: 0646178068
E: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Share This