Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/corduwener-maquettes.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Stedenbouw en woningbouw

N

Ambachtelijkheid en vakmanschap

N

Hoogwaardige kunststoffen

Home » Overige » Maquettes
Corduwener Maquettes

Maquettes

Professionele maquettes laat u vervaardigen door Corduwener Maquettes. Dé specialist in maquettes voor de architectonische, stedenbouwkundige en woningbouw. Door ambachtelijke analoge technieken te combineren met digitale mogelijkheden zijn wij in staat om altijd op de meest efficiënte manier tot het gewenste resultaat te komen.

Laat uw maquettes bouwen door het bedrijf met jarenlange ervaring

Bij het bouwen van maquettes maken we gebruik van computertechnieken. Door ambacht met geavanceerde technologieën te combineren, creëren wij nieuwe mogelijkheden. Wij realiseren maquettes voor de stedenbouw, utiliteitsbouw en diverse andere sectoren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ons bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van maquettebouw. In de loop der jaren hebben wij diverse technieken ontwikkeld waardoor de maquettes kwalitatief steeds beter zijn geworden. Door het toepassen van efficiëntere methoden is ook de bouwtijd teruggebracht. De maquettes van Corduwener Maquettes kenmerken zich door het gebruik van transparant glas. Dit resulteert in een ruimtelijk karakter doordat de kernen en verdiepingsvloeren zichtbaar worden.

Samen rond de tafel gaan zitten

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag vrijblijvend een offerte aanvragen of eens samen rond de tafel gaan zitten om alle mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op met Corduwener Maquettes via telefoonnummer 020-644 01 72 of 06-46178068. Wij helpen u verder en vertellen u graag meer over ons ambacht, maquettes bouwen.

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw?

Zij gingen u voor

Referenties

Contactformulier

Neem contact op

Adres

Van Boshuizenstraat 99
1083 AS
Amsterdam Buitenveldert

Contactgegevens

T: 020-644 01 72
M: 0646178068
E: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Share This