Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/corduwener-maquettes.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Stedenbouw en woningbouw

N

Ambachtelijkheid en vakmanschap

N

Hoogwaardige kunststoffen

Home » Overige » Presentatiemaquette
Corduwener Maquettes

Presentatiemaquette

Een presentatiemaquettes is vaak mooi gestileerd of juist zeer naturalistisch en gedetailleerd vormgegeven. Bij de presentatie van een plan vullen presentatiemaquettes, visuals, artist impressions en 3D-animaties elkaar uitstekend aan. Kies daarom voor een presentatiemaquette van Corduwener Maquettes. Zij hebben meer dan twintig jaar ervaring op dit gebied en kunnen u daardoor uitstekend voorzien van deskundig advies en maatwerk.

Kies voor een presentatiemaquette van Corduwener Maquettes

De presentatiemaquette heeft in de loop der jaren natuurlijk ook een ontwikkeling doorgemaakt. Voor de digitalisering werden maquettes ook al gebruikt ter aanvulling van een presentatie. Al was er toen vooral sprake van perspectieftekeningen en artist impressions. Dit waren vaak aquarellen, potloodtekeningen of airbrushes. Door gebruik te maken van duurzame materialen en meer verfijnde analoge en digitale technieken is het nu mogelijk om ook maquettes die op een kleine schaal gebouwd zijn steeds gedetailleerder en nauwkeuriger te maken.

De presentatiemaquette heeft nog steeds een prominente plaats in het huidige scala van communicatiemiddelen en er lijkt zelfs geen sprake van verdringing door de opkomst van met name de 3D animatie. Dit heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat een presentatiemaquette een duidelijk ander medium is met een geheel eigen dynamiek. Maar de belangrijkste reden om een maquette te laten maken is dat de maquette zelfs de meest complexe ontwerpen in één oogopslag inzichtelijk maakt. De maquette maakt het mogelijk om in te zoomen op een specifiek onderdeel, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen.

Meer informatie over presentatiemaquettes?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Corduwener Maquettes u kan bieden? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar het telefoonnummer: 020-644 01 72 of 06-46178068. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen of geven u meer informatie.

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw?

Zij gingen u voor

Referenties

Contactformulier

Neem contact op

Adres

Van Boshuizenstraat 99
1083 AS
Amsterdam Buitenveldert

Contactgegevens

T: 020-644 01 72
M: 0646178068
E: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Share This