Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/corduwener-maquettes.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Stedenbouw en woningbouw

N

Ambachtelijkheid en vakmanschap

N

Hoogwaardige kunststoffen

Home » Overige » Woningbouwmaquettes
Corduwener Maquettes

Woningbouwmaquettes

Corduwener Maquettes bouwt maquettes voor de woningbouw van gestileerd tot hyperrealistisch. Onze woningbouwmaquettes zijn in feite driedimensionale artist impressions, waarbij niet alleen het woningbouwplan zeer gedetailleerd wordt uitgevoerd, maar ook een sfeerimpressie gegeven wordt.

Met woningbouwmaquettes van Corduwener Maquettes geeft u een concreet beeld van uw project

Door gebruik te maken van transparant glas, krijgt het interieur enige aandacht en ontstaat diepte. Kernen, scheidingswanden en verdiepingsvloeren worden uitgevoerd, waardoor een op de werkelijkheid gebaseerd spel van schaduw en licht ontstaat. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld zithoek en keuken aan te geven. Ook de tuinen kunnen compleet met terrassen, planten en meubilair worden ingericht. Onze woningbouwmaquettes hebben de overtuigingskracht die gevraagd wordt voor ieder woningbouwplan, waarvan de eerste paal nog geslagen moet worden.

Ervaringen van klanten

Bij de levering van een woningbouwmaquette vertelde projectontwikkelaar Renso Mulder van Ooms ontwikkeling, ons dat de maquettes altijd centraal in de presentatieruimte staan opgesteld. Het valt hem iedere keer weer op dat het publiek weinig oog heeft voor de enorme artist impressions aan de wanden, maar direct naar de maquette getrokken wordt. Andere ervaringen van klanten vindt u ook op onze website.

Visuals en animaties zijn driedimensionaal in het tweedimensionale vlak; maquettes zijn écht driedimensionaal. Corduwener maquettes voegt hier met stofuitdrukking, diepte en een artistieke touch nog een paar dimensies aan toe.

Ervaringen van klanten

Bij de levering van een woningbouwmaquette vertelde projectontwikkelaar Renso Mulder van Ooms ontwikkeling, ons dat de maquettes altijd centraal in de presentatieruimte staan opgesteld. Het valt hem iedere keer weer op dat het publiek weinig oog heeft voor de enorme artist impressions aan de wanden, maar direct naar de maquette getrokken wordt. Andere ervaringen van klanten vindt u ook op onze website.

Visuals en animaties zijn driedimensionaal in het tweedimensionale vlak; maquettes zijn écht driedimensionaal. Corduwener maquettes voegt hier met stofuitdrukking, diepte en een artistieke touch nog een paar dimensies aan toe.

Wilt u een woningbouwmaquette?

Wilt u weten wat de maquettes van Corduwener Maquettes voor uw woningbouwproject kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 020-6440172 of 06-46178068. Wij vertellen u graag meer over onder andere onze woningbouwmaquettes.

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw?

Zij gingen u voor

Referenties

Contactformulier

Neem contact op

Adres

Van Boshuizenstraat 99
1083 AS
Amsterdam Buitenveldert

Contactgegevens

T: 020-644 01 72
M: 0646178068
E: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Share This