Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/corduwener-maquettes.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Stedenbouw en woningbouw

N

Ambachtelijkheid en vakmanschap

N

Hoogwaardige kunststoffen

Home » Overige » Maquettes bouwen
Corduwener Maquettes

Maquettes bouwen

Maquettes van zeer hoogwaardige kwaliteit laat u bouwen door Corduwener Maquettes. De specialist op dit gebied! Corduwener Maquettes vervaardigt maquettes voor de stedenbouw, woningbouw, utiliteitsbouw en diverse andere projecten. Ook het maken van witte maquettes en interieur maquettes behoren tot onze specialiteiten.

Maquettes bouwen

Als u maquettes laat bouwen bij Corduwener Maquettes kunt u ervan uitgaan dat de beste materialen worden gebruikt. Wij voorzien de meeste maquettes van transparant glas. Dit zorgt ervoor dat de kernen en verdiepingsvloeren zichtbaar zijn, met als gevolg dat de maquette een bijzonder ruimtelijk karakter krijgt. Digitale en analoge technieken in combinatie met ambachtelijk vakmanschap komen tot uiting in de kwalitatief hoogwaardige maquettes die wij voor veel bekende opdrachtgevers in Nederland hebben laten bouwen. U kunt maquettes laten bouwen voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een presentatiemaquette of reconstructie van een bepaald gebouw, zoals een speciaal museum. Een mooie maquette kan ook een zeer mooi relatiegeschenk of cadeau zijn. Aan de hand van uw wensen bouwen wij maquettes.

Bent u geïnteresseerd?

Hebt u interesse in het laten bouwen van een maquette door Corduwener Maquettes, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken we samen met u de diverse mogelijkheden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 020-6440172 of 06-46178068.

Wilt u vrijblijvend deskundige informatie over maquettebouw?

Zij gingen u voor

Referenties

Contactformulier

Neem contact op

Adres

Van Boshuizenstraat 99
1083 AS
Amsterdam Buitenveldert

Contactgegevens

T: 020-644 01 72
M: 0646178068
E: corduwenermaquettes@kpnmail.nl

Share This